Els nostres serveis

Comprenem que cada animal és especial i únic, i ens enorgulleix brindar atenció personalitzada a cada pacient de quatre potes que entra per les nostres portes.

Medicina preventiva

A Arrels veterinària pensem que el més important és prevenir les possibles malalties dels nostres peluts abans que apareguin.

Per això tenim un pla específic per cada animal, sigui cadell, adult o sènior.

Cirugies

Fem tota mena de cirurgia de teixits tous, ja siguin esterilitzacions, castracions, extirpacions de tumors, càlculs a la bufeta, cossos estranys intestinals, etc.

Som conscients de la importància de tenir un bon control anestèsic, per això disposem dels millors aparells quant a monitoratge.

Medicina interna

Una vegada ja té un problema, som experts en medicina interna, és a dir, en fer les proves específiques i interpretar-les per arribar a un diagnòstic precoç que ens permeti implementar el tractament adecuat.

Alimentacio

“Som el que menjem” és la nostra filosofía. Aquesta afirmació també serveix per als nostres companys. Tenim una alimentació especifica per cada tipus d’animal.

Si ha de perdre pes, te sensibilitats de la pell, es un gos de treball i necessita una alimentació amb un alt nivel caloric o simplement vols donar-li la millor alimentació, tenim el pinso ideal, d’alta qualitat, amb ingredients naturals i sense aditius.

Hospitalització

Per a una bona recuperació, a vegades és necessari que es quedin amb nosaltres unes hores o uns dies.

Per això disposem d’una hospitalització amb 5 gàbies i calefacció per fer la seva estancia el més agradable possible.

Ecografies

L’ecografia és un mètode molt important de diagnòstic, no només a l’hora de saber si la nostra gossa està prenyada, sinó com a prova complementaria per arribar al diagnòstic de moltes malalties.

A part de disposar d’ecògraf propi, treballem amb un ecografista especialista per a ecografies més específiques.

 

Radiografies

Disposem de l’última tecnologia en radiologia digital directa. Radiografies al moment i en la millor qualitat per a un diagnòstic més acurat.

Ensistrament

Treballem amb els millors professionals amb més de 20 anys d’experiència per solucionar tant els problemes de conducta com per ensinistrar al teu amic caní. També a domicili.

  • Ansietat per separació (mala conducta quan es queda sol a casa).
  • Tira massa de la corretja al passejar.
  • Obediència bàsica (Vingui a la cridada, al “seu”, “terra”, “costat” “quiet”…).
  • Agressivitat cap a altres gossos o persones.